Gólya viszi a fiát… hordozós városnézés

 

Anyuka lettél…az életed vett egy 180 fokos fordulatot, mondhatni minden megváltozott. De ettől még Neked is szükséged van egy kis kikapcsolódásra! Lépj le velünk egy kis időre és természetesen hozd a babádat is, hogy ne aggódással töltsd a „kimenőt”! :) Mi pedig közben még azt is megmutatjuk neked, hogyan tudod egyszerűbbé tenni akár a mindennapjaidat is a hordozás által. Vigyázz, függőséget okoz! ;)

 

Érdekel a hordozás és szívesen kipróbálnál akár többféle hordozóeszközt miközben még jól is szórakozol a babáddal együtt? Szeretnéd élőben megmutatni vonakodó párodnak/nagyszülőknek/bárkinek milyen jó dolog hordozni, mielőtt vagyonokat költesz egy eszközre? Egy kis tartalmas kikapcsolódásra vágysz, vagy csak szívesen lennél picit más közegben, de épp nincs bébiszitter? Netán jól esne csak úgy sétálni egyet, rácsodálkozni a városra? Folytathatnánk, de inkább lépj le velünk, mindent megoldunk! ;)

A program megalkotásánál két célunk volt: az egyik hogy minőségi „felnőtt” szórakozást nyújtsunk az anyukáknak, családoknak úgy, hogy közben ne kelljen a gyerkőcöket sem otthon hagyni. A másik pedig, hogy minél több emberrel megismertessük/kipróbáltassuk a hordozást. Az elsőben tapasztalataink szerint igen csak hiány van, a második pedig azóta lett egyfajta „privát misszió” amióta nálunk több fronton életet mentett ez a létforma. ;) A Hordozóházban pedig megtaláltuk a minden téren tökéletes partnert: az ő hozzáállásuk, tapasztalatuk, szaktudásuk, és nem utolsó sorban a kifogyhatatlan hordozóeszköz-kínálatuk egyszerűen felülmúlhatatlan!

Várunk mindenkit szeretettel: jöhettek baba nélkül, pocakkal, saját hordozóval, párban, páratlanul, nagyszülőstől, barátokkal…bárhogy! Ígérjük. jól fogtok szórakozni!  

Program:

A Hordozóházban találkozunk, ahol mindenki kiválasztja a hordozóeszközét, és fölveszi vele a babáját, gyerekét. Hordozási tanácsadó segíti a választást és azt is, hogy a baba a hordozóba kerüljön. Ezután indulás a vezetett városnéző sétára. (Laza, könnyű séta, bármikor, a látványosságokon kívül is beiktatható megállással, hiszen tudjuk: a gyerekekkel bármikor bármi megtörténhet! :) ) A séta végén visszatérünk a Hordozóházba, ahol megbeszélhetjük a látottakat, a tapasztalatokat, illetve lehetőség van hordozóeszköz-kölcsönzésre vagy -vásárlásra is akár.

Időtartam:

Kb. 2 óra (ebből kb. egy óra lesz a vezetett séta, a többi az eszközök megismerése, kipróbálása, szakszerű felvétele, stb.)

Találkozási pont:

A Hordozóház (1073 Bp., Erzsébet Krt. 32., az udvarban)

Érkezési pont:

A Hordozóház (1073 Bp., Erzsébet Krt. 32., az udvarban)

Megjegyzés:

  • A sétán végig hordozási tanácsadó kíséri a csoportot, így közben is tudsz majd kérdezni, illetve probléma esetén szamíthatsz a szakértő segítségére.
  • Könnyű, lassú tempójú séta, sok megállással.
  • Kényelmes ruházat ajánlott.
  • Az ár tartalmazza a hordozóeszköz bérlését is a séta idejére.
  • Kérjük, jelentkezéskor a megjegyzés rovatba tüntesd fel a gyermek/ek korát és azt is, ha van konkrét elképzelésed, hogy milyen hordozóeszközt szeretnél kipróbálni a sétán. Köszönjük!

Sétavezető:

Vicsápi Éva

 


-

 

Foglalás

Teljes árú

3.000 Ft

Foglalás

Kép forrása: https://www.oschaslings.com/